Joined May 2013
Don't wanna be here? Send us removal request.
Explore trending content on Musk Viewer
5 years
Vi vant 3-1. Lettelse. Fantastisk innsats av hele laget, støtteapparat, publikum, Emblem!! #smpfotball
7 years
Ei god fotballuke: junior 1.div: Hødd-Emblem 2-4. 6.div: Emblem2-HaNo 1-0. 4.div: Langevåg-Emblem 0-3. 💪💪💪
0
2
21
7 years
En med comeback og hattrick og en debutant. Gratulerer Marcus og Ole Einar.
0
0
21
1 year
En glad trio etter 6-1 seieren over Rollon2. Elias Erstad med hattrick, Jonas Vatne med Emblem debut og Emblems beste Daniel Stensøe. Takk for kampen!
0
0
20
2 years
En herlig seier 3-1. Eventyrlig innsats av hele gjengen. Skapet er satt på plass!!
1
0
20
3 years
Forsinket feiring av 2021-sesongen. Prisdryss: Årets spiller Petter, Toppscorer Marcus, Takk for innsatsen Martin, Niclasprisen Joachim, Årets unge spiller Mikal, Holdningsprisen Simon. I tillegg fikk Henrik prisen for størst fremgang. 👏👏👏
2 years
Våre fire debutanter. Herlig innsats. Tusen takk!
0
1
18
5 years
Våre midtstoppere var konger idag. Snakk om å blø for drakta. Gratulerer med Eurosparprisen Steven! 💪💪💪
1
0
16
7 years
90+3' store gledesscener når The son Hamnøy vipper over alt og alle før den dupper under tverra og i mål. En scoring for Jostein. 1-2.
2
3
17
7 years
Steven Fellows vant duellen og er klar for folkets lag mot Aafk!! Gratulerer!!
0
2
17
3 years
Tre glade debutanter etter 5-1 seieren over LGG. Gratulerer til Daniel, Henrik og Lucas👏👏👏
6 years
Jan-Olav spilte kamp nr 50 borte mot Rollon. I dag ventet det oppmerksomhet. Gratulerer!
5 years
Slutt og vi vinner etter en eventyrlig innsats av gjengen. 2-1 var i våre øyne fullt fortjent. Didrik kåret til vår bestemann. #smpfotball
6 years
Der er det slutt. 3-3 var nok for oss. Dermed sikret vi bronse i årets serie!! Takk for innsatsen til hele gjengen.
4
1
16
6 years
Slutt 1-2. En mye bedre 2.omgang. Skulle for så vidt bare mangle. Åsmund var vår bestemann idag.
2
1
15
7 years
Æres dem som æres bør. 3. Takk for innsatsen Andre Fjørtoft som stilte opp på kort varsel. Først 90 minutt på onsdag og nye 90 mot Rollon.
0
1
15
6 years
33’ verdens hyggeligste comeback. Erlend Larsen kommer inn for Erik Dahlberg.
1
0
15
6 years
Slutt vi leverer en meget god bortekamp på vanskelig underlag og vinner fortjent 1-0. Blant mange kjemper var Jørgen Svinø vår beste idag. Takk for kampen💪👏
5 years
Slutt. Vinner 5-2 i en bunnsolid bortekamp. To unge Emblemsgutter får sin debut og i morgen er det... Kan det bli bedre? #smpfotball
1
0
14
3 years
82’ Emil banker ballen i mål etter corner. 1-0. #smpfotball
0
0
15
6 years
87’ Sorin sender Finn ut på langløp. Etter å ha lurt av 3-4 ørstaspillere setter han den forbi keeper. 1-2. Steike herlig!!!
7 years
Vi gratulerer Finn Alvestad med en flott debut i Emblemsdrakta. Velkommen skal du være. Her har vi helt sikkert mye moro i vente.
0
0
14
5 years
I morgen braker det løs. Seriestart 4.divisjon. Vi tar imot Volda på Ebbemyra. Avspark kl.18:30. Ta turen!
0
0
13
1 year
Ingen finspilt kamp. Uansett, 3 deilige poeng med i bagasjen hjem! Finfin bursdagpresang til Odd-Erik som fyller 55 år idag! Gratulerer så mye 🥳
7 years
82' det e so steike fortjent. Vi har corner og avklaringen havner hos Åsmund på 25m. Han drar til på direkten. 1-1.
7 years
Steven Fellows er ansatt som daglig leder i Emblem Fotball.
0
2
13
6 years
47’ vi går opp i 1-0. Et nydelig frispark fra 20m går mellom keeper og stolpen. Nydelig utført av Finn Alvestad!!
7 years
En heltemodig innsats av gutta idag. 1-1, men vi var nærmest seieren!!
0
1
12
1 year
Sjelden opplever vi å komme til en rotete garderobe på våre bortekamper. Det gjorde vi idag. Skjerpings Bergsøy!
2
1
12
7 years
God nyhet!! Skuldra er på plass og Jostein er på bedringens vei. Litt øsen i hodet men ellers har han det bra.
2 months
Sander Tørlen med sin kamp nr.100 idag 👏🏼👏🏼 Gratulerer!
0
0
12
7 years
Steike herlig!! Nok en seier full av innsats. Vi vant 2-1 på Siffen etter mål av Sondre H og Marcus💪💪💪
0
3
12
7 years
Thomas Gjøsund spilte sin obligatoriske kamp nr 100 når Emblem møtte Skarbøvik idag. Gratulerer så mye med jubileet!!
0
0
11
1 year
99’ SLUTT! Og seier 2-1 til Emblem!!
0
1
11
7 years
Markus Lund får oppmerksomhet for 100 spilte A-kamper. Gratulerer!
0
0
11
7 years
Veldig god kamp i dag. Vi vinner fullt fortjent 3-0. Ikke et mål for mye.
1
4
9
7 years
Slutt 4-0. En god start. Takk til publikum. Nesten 100 hadde møtt opp og det er vi godt fornøyd med!!
1
1
11
1 year
3’ 1-0 Emblem!! Tørlen kommer seg til krittet og legger 45 grader til Elias som enkelt sender Emblem i ledelsen!
0
0
11
1 year
Henrik slår et frispark 10 meter inn på Sandes banehalvdel. Frisparket går som et prosjektil over keeper og rett i krysset!!! 1-0 til Emblem
3 years
66’ vår yngste mann, Mikal Saeedi, gjør som faren har gjort 100 ganger før. Stanger et innlegg i mål. 3-0. #smpfotball
7 years
Slutt. Endelig vant vi på Hareid. En herlig 2-1 seier tuftet på en fantastisk innsats💪💪💪
0
1
11
3 years
19’ der satt den. Mikal raidet på høyresiden. Løper langs dødlinja og 45 ut til Daniel som banker den i lengste. Nydelig og 1-0!
1
0
11
7 years
Steven er kåret til Emblems beste idag. Gratulerer!!
0
0
10
6 years
Brannmann ble hedret med signert branndrakt. En flott ambassadør og vel fortjent.
0
0
10
5 years
Emblems beste ble Petter Nesset. Steik for ei innsatsvilje etter å ha ligget syk hele uka💪. Pikassoprisen. #smpfotball
0
0
10
3 years
27’ nydelig gjennomspill fra Daniel til Petter på perfekt løp. 2-0.
0
0
10
6 years
8’ bytte. Sander ut med strekk. Inn kommer Robin Diallo. Et herlig gjensyn.
0
0
10
8 years
Vi gratulerer våre juniorer med 4-1 seieren over Spjelkavik!! Puljevinner og klar for 1.divisjon. Kanoninnsats!!
0
2
10
6 years
Sesongen 2018 ble feiret! 3.plass og mye moro. Herunder årets prisvinnere. Takk for innsatsen til hele laget👏👏👏
0
0
10
8 years
Til alle spillere, støtteapparat, supportere, motstandere, dommere, sponsorer og alle andre fotballvenner. Godt nyttår!!
1
0
10
5 years
75’ vi går opp i 1-0. Tobias slår på bakerste femmeter hvor Damian knaller ballen i lengste på volley. Perfekt utført ferdig med det!! #smpfotball
1
0
9
7 years
Markus Lund med sin obligatoriske kamp nr.100 for Emblem. Gratulerer!
7 years
Slutt og nok en herlig seier. 1-0, men i dag burde det vært mer. Uansett 3 poeng💪💪
0
1
9
2 years
89’ Vi får frispark på 20m. Per Ole setter den like godt i mål. 3-2.
1
1
9
8 years
86' keeperbytte. Filip ut Ole Einar inn. Vi gratulerer Ole Einar med debuten!!!
0
0
9
1 year
19’ Mååål! Henrik avslutter, keeper gir retur. På returen er Elias og setter sikkert sin første scoring tilbake i Emblemtrøya! 1-0, deilig!
0
0
9
7 years
Sondre Hamnøy og Steven Fellows er plukket ut som kandidater til Folkets lag mot Aafk. Vi gratulerer!
0
1
9
7 years
Der blåses det omsider av. Vi vinner 2-1. Imponerende innsats som gutta legger ned.
0
0
9
7 years
Thomas spilte kamp nr 100 i forrige runde mot SIF. Statuetten ble overlevert av Rolf før dagens kamp. Gratulerer til kapteinen vår!!
0
0
9
7 years
NC. Juniorene slo Sandviken 4-1 i første kamp. Mål av Marius, Sander, Sondre og Henrik.
0
0
9
2 years
67’ 3-0. Henrik gjenvinner, kontrer og slår inn til Mikal. Enkelt når du kan det. 3-0.
0
0
9
7 years
Æres dem som æres bør. 1. Mot Rollon ble Steven Fellows kåret til Emblems beste spiller. Pikassoprisen! Takk for innsatsen og gratulerer!
0
0
9
7 years
Et bytte i pausa. Henrik må ut og inn kommer en Hans Skovly som debuterer i Emblemsdrakta. Gratulerer så mye.
0
0
9
6 years
Gratulerer med opprykket @gotherbanden . Ser frem til noen herlige lokaloppgjør til neste år👏👏👏
1 year
Takk for kampen! Gid dømming fra Ane Dimmen👍. Da er det bare å pakke sakene, koste garderoba, ta med seg poengene og komme seg hjem. Ferja går 21:30.
6 months
39’ Nikolai med perle i mål via tverrligger. 1-0.
0
0
9
7 years
Juniorene spilte første treningskamp borte mot Norborg/Brattvåg idag. Seier 4-3 etter meget god 1.omg (4-1). Mål: Sander 2, Simen og Vetle.
0
0
8
7 years
Lagseier idag men en mann var best. Gratulerer Jan-Olav!!
7 years
Slutt. En herlig 3-1 seier etter god laginnsats!!
0
2
8
8 years
87' Ole Einar starter like godt med feberredning!! Konge!!!
0
0
8
2 years
14’ Mikal dobler. 2-0.
0
0
8
7 years
Deter etterhvert blitt en vane for Sondre Hamnøy å score på overtid på River Plate. På de to siste kampene har han tre mål (og ett rødt kort) på overtid.
0
0
8
1 year
6’ vi går opp i ledelsen etter nydelig samspill mellom Per Ole og Henrik. Per Ole med siste touchet. 0-1.
0
0
7
7 years
58' 0-3 Sondre følger et langt oppspill og havner i luftduell med keeper. 0-3!!
0
2
8
6 years
Jubelscener på Siffen. Finn har akkurat sørget for 3-3. Vi vant til slutt 5-4. 💪👏💪
0
0
8
1 year
89’ og et comeback på gang! Csaba kommer inn i mål og erstatter Andrei👏🏼