![Kambiz Profile](https://pbs.twimg.com/profile_images/1659628788450246673/5ycJw9-v_x96.jpg)
Kambiz
@kambiz1354
Followers
452
Following
59K
Statuses
17K
مرگ اگر اژدهاست در دل من مورچه ای است بی آزار #فرهاد_وکیلی یادتان باشد به شعر، به آواز، به رویاهایتان، به لیلاهایتان پشت نکنید #فرزاد_کمانگر
Joined January 2011
RT @KavehGhoreishi: چون سازمان داشت و از قدرت سازماندهی برخوردار بود. چون نهادهای دمکراتیک در شهرها برپا شده بود، آموزش رهاییبخش جریان داش…
0
2
0
@fariba312 قبلەی جاش-مزدور را میزان پول تعیین میکند که این روزها پهلویها پول زیادی خرج میکنند. هرچند در اصل باید توجه کرد سیاست فقر تحمیلی ناشی از استعمار و زور استعمارگر، عامل اصلی پدیدە جاش هست چراکه جاش بودن ناشی از فقر سیاسی و اجتماعی هم هست و پول تنها کاتالیزور نظام مزدور پروری است
0
0
0
@fariba312 @lala_bakhtyar به ��ای من ئەوە تێرۆری کەسایەتیە کە دروشمێک بێ لەبەر چاوگرتنی کاتی خۆی ببینرێ. بۆ ئەوە نابینن ئەو کابرایە گیراوە و سزا دراوە؟ کۆمەڵگای کوردستانیش زۆر کەس هەڵخەڵەتابوون و خومەینی یان لە مانگ دیتبوو جا ئەحمەدی موسوڵمان بۆ هەڵنەخەڵەتێ؟! ڕەخنەگرتن جیاوازە لە تێرۆر کردن.
0
0
0
@Sherloc222 پس معلومه متوجه نیستید. الهام احمد اگر موافق حکومت اسلامی بود که از سازمان ملل درخواست مداخله نمیکرد. قوانین دموکراتیک روژآوا -شمال و شرق سوریه مکتوب و در دسترس هستند و چندین سال هست اجرایی شده است.
0
0
0
@naataraz چه اصراری بر دروغ داری؟ جنایت ملا حسنی به قدری بود که خمینی رو مجبور کرد اعتراض کنه از بس کشتار زنان و مردان و کودکان قارنا و قلاتان زیاد بود. برو کتاب خمینی در این مورد که چاپ شد رو بخون. کتاب حاوی عکس و مصور هم هست.
0
0
2
@naataraz تورکها از جمهوری اسلامی ایران که دشمن کوردها هست دفاع کردند و خلخالی و ملاحسنی در کوردستان قتلعام کردند. هنوز هم تمام فرماندهان سپاه و بسیج ا اطلاعات و قضات دادگاههای انقلاب در استانهای آذربایجان و کوردستان و اردبیل و زنجان تورک هستند و عامل سرکوب و جنایت.
1
0
4
@AOcalan2 خود اوجالان به نقش پررنگ بریتانیا اشارە میکند که دیگر کشورهای اروپا را رهبری کرد تا در توطئە جای گیرند. چرا شما از بریتانیا نگفتید؟
0
0
0
منازعە گذشتە و حال برای این است در گذشتە نمانیم، گذشتەای مبتنی بر نظام استعماری فاشیستی فارسی شیعی صدساله #فارشیزم که دو انقلاب مشروطە و ٥٧ را به نابودی کشاند و بجای تقویت دموکراسی پایەهای استبداد را تقویت کرد. تنها با دفع و رفع استعمار و فاشیزم میتوان به ساحل دموکراسی رسید
«اگر بابِ منازعه میان گذشته و حال را بگشاییم، به زودی درخواهیم یافت که آینده را از دست دادهایم.» این سخن چرچیل در بحبوحۀ جنگ جهانی دوم دربارۀ ما هم صادق است. فجایع انقلاب ویرانگر ۵۷ عمدتاً معلول دروغگویی، تهمتپراکنی، خشونتستایی، نارواداری، خودمحقپنداریِ جزماندیشانه، قبیلهگرایی و انحصارطلبیِ اسلامگرایان و چپگرایان افراطی بود. متأسفانه امروز همین معایب هولناک در راستگرایان افراطیای دیده میشود که «یادسپاریِ کینتوزانۀ گذشته» را با «یادگیریِ دادخواهانه از گذشته» اشتباه گرفتهاند. تأکید یووال نوح هراری بر تمایز مهم میان «یادسپاری گذشته» و «یادگیری از گذشته» در مورد رویدادی «روانخراش» (traumatic) مثل انقلاب ۵۷ نیز صادق است. اولی به «اسارت» و دومی به «رهایی» از بندِ گذشته و فرا رفتن از آن و پیشرفت میانجامد. انتقامجو اسیرِ گذشته میماند اما دادخواه از گذشته فراتر میرود و آیندۀ متفاوتی را رقم میزند. درس گرفتن از گذشته یعنی پرهیز از تکرار اشتباهات گذشته، نه تکرار خواسته یا ناخواستۀ همان خطاها توسط هواداران یک گرایش سیاسیِ دیگر. تاریخ سرشار است از ستمدیدگانِ پیشین که به ستمگرانِ پسین تبدیل شدند. برای مثال، بسیاری از کمونیستهای مستبد اروپای شرقی و مرکزی در دوران پس از جنگ جهانی دوم، خود پیش از سال ۱۹۴۵ قربانیِ ظلم و ستم فاشیستها بودند اما پس از تصرف قدرت، به ظالمانِ جدید تبدیل شدند و چرخۀ باطل خشونت و استبداد را ادامه دادند. سختگیری و تعصب، خامی است / تا جنینی کار خونآشامی است بنجامین فرنتز، دادستان دادگاه نورنبرگ، در یکصد سالگی، در کتاب درخشان «وداعگفتارها» (۲۰۲۰) تأکید کرد: ««انتقامجویی غریزهای انسانی است، اما باید با آن مبارزه کرد. به چیزی که از آن نفرت داری تبدیل مشو ــ وگرنه، به دشمن شخصِ دیگری تبدیل میشوی و این چرخه تا ابد ادامه مییابد.» همانطور که زیگمونت باومن در کتاب «دربارۀ آموزش» (۲۰۱۲) میگوید، زنجیر بلندِ تبعیض و ستم را تنها به لطف تعلیم و تربیتِ صحیح میتوان گسست. به لطف چنین آموزشی حساسیت به تبعیض و ستم چنان در ژرفای وجودِ آدمی ریشه خواهد دوانید که از بازتولید تبعیض و ستم به شکلهای دیگر خودداری خواهد کرد. فراموش نکردن فاجعهای همچون انقلاب ۵۷ ضروری است اما اگر از یادسپاریِ رویداد تلخی که به روانِ ما صدمه زده فراتر نرویم و از آن درس نیاموزیم، در نظم سیاسی-اجتماعیِ پس از جمهوری اسلامی نیز دادخواهی، مودت و معاهده جایگزین انتقامجویی، نفرت و منازعه نخواهد شد.
0
0
6
@ErfanSabeti منازعە گذشتە و حال برای این است در گذشتە نمانیم، گذشتەای مبتنی بر نظام استعماری فاشیستی فارسی شیعی صدساله #فارشیزم که دو انقلاب مشروطە و ٥٧ را به نابودی کشاند و بجای تقویت دموکراسی پایەهای استبداد را تقویت کرد. تنها با دفع و رفع استعمار و فاشیزم میتوان به ساحل دموکراسی رسید
0
0
1