Don't wanna be here? Send us removal request.
Explore trending content on Musk Viewer
@Hberg85
6 years
En in de laatste seconden valt daar de 4-4. Dat betekend ongeslagen door naar de volgende ronde!
3
0
7
@Hberg85
3 years
95. Afgelopen! De billen kunnen op ontspanning! De 3 punten zijn in de tas. Het negatieve clubrecord gaat weer de ijskast in! Gestreden als leeuwen op een decor waar goed voetbal ook niet mogelijk was. De onnodige spanning maakt plaats voor extra ontlading. Fijn weekend!
1
3
7
@Hberg85
2 years
Harold Muis hoofdtrainer Hardenberg’85 Bestuur en VTC hebben gisteravond overeenstemming bereikt met Harold Muis over een meerjarige verbintenis als hoofdtrainer bij de Blauwen uit Baalderveld. Hardenberg’85 is content met deze aanstelling en heeft alle vertrouwen in een (1/2)
2
0
7
@Hberg85
6 months
Het laatste fluitsignaal van de scheids heeft geklonken. AVC Heracles - Hardenberg’85 eindigt in een 2-4 overwinning voor de uitspelende ploeg. Zoals Freriks zegt: “dit was nou echt een mooie amateurwedstrijd!”
0
0
6
@Hberg85
6 years
71. Zooo wat een goal! Nonkes krijgt veel tijd van de tegenstander en hamert de bal van 20 meter in de bovenhoek. 2-1
6 years
79. En daar is de 2-2! Het is wederom Nonkes die het netje weet te vinden.
6 years
Na vooral een prima tweede helft, een meer dan terecht punt meegenomen bij SVM. 1-1 eindstand.
6 months
Volgende week spelen de Blauwen thuis tegen de koploper SC Lutten. De aftrap is om 14.30 uur op sportpark Baalderveld. Fijn weekend!
0
0
4
@Hberg85
6 years
Einde wedstrijd! Na veel gemiste kansen en een sterke periode van Bant, een 1-2 overwinning uit het vuur gesleept!
1
0
4
@Hberg85
5 years
Einde wedstrijd. Het blijft bij een 1-2 stand. De punten en felicitaties gaan richting SVN '69
0
0
4
@Hberg85
3 years
En dat is het. Een zware nederlaag die aankomt. De eerste helft leek het bij vlagen nog op voetbal. Alleen de tweede helft totaal niet meer aan te pas gekomen. De felicitaties aan @rksvdezweef
0
0
4
@Hberg85
8 years
Wij wensen @scLutten en @SVGramsbergen aanstaande 18 mei veel succes toe in de beslissingswedstrijd
0
0
4
@Hberg85
6 years
Een minuut later is het Rowan Haen die bal binnenkopt uit een corner van Koelman. 1-1
0
0
4
@Hberg85
6 years
Einduitslag 6-0. Goede overwinning van de Blauwen!
6 years
In de laatste minuut maakt Rick Koelman de 1-5 voor Hardenberg. Dit is tevens ook de eindstand!
0
0
3
@Hberg85
5 months
50’ Goaaal!! 0-1 Hardenberg. Corner van Berend is op maat en Rick Broek knikt hem hem over de lijn.
6 months
90’ Het is klaar! Hardenberg wint met 1-0 van Lutten. Een verdiende overwinning!
0
0
3
@Hberg85
6 years
2. Lekker begin hier! Voorzet Meijerink en Koelman tikt binnen 1-0.
6 years
‘61 Goaal! 3-0 na een lange aanval komt de bal bij kivits voor de voeten. Die jaagt de bal keurig tegen het blauw-witte net.
6 years
We vragen ons hier af of Bant de lange reis met de bus heeft afgelegd. Gezien de verdedigende intenties kunnen we concluderen dat de bus keurig netjes geparkeerd staat op eigen zestien.
0
0
3
@Hberg85
6 years
39’ Goaal! Een assist als Pogba van Gerholt, Kivits rond koelbloedig af.
0
0
3
@Hberg85
5 years
Een indrukwekkende minuut stilte voor medeoprichter en erelid Cees de Bruin, gaat vooraf aan de aftrap van deze wedstrijd.
0
1
3
@Hberg85
5 years
Nog niet genoemd overigens; assistent Hardenberg wordt naar de kant gestuurd. Dat de hele technische staf(!)van Elim de scheids bestormde bij het afgekeurde doelpunt werd moeiteloos genegeerd. Het zal de ijle lucht zijn ‘op’ Elim.
2
0
3
@Hberg85
8 years
Jammer van het clublied van HHC bij de beslissing wedstrijd @SVGramsbergen - @scLutten .
6 months
90’Hopaaaaaaa!!!!!! Doelpunt!!!!! Na een goeie steekbal van Lars Jansonius dribbelt Marc Snippe de bal langs de keeper en scoort. 1-0
0
0
3
@Hberg85
6 years
37. Heerlijke lange bal R. Peltjes op Kivits. Hij houdt het overzicht en bedient Weiden voor de 0-1!
0
1
3
@Hberg85
5 years
De volgende ronde is bekend! We gaan naar Dedemsvaart. Tegenstanders zijn : EMMS Elim Fit Boys Zuidwolde Forza Blauweeee!
0
0
3
@Hberg85
6 years
Einde wedstrijd! 1-1 is de juiste weerspiegeling van de wedstrijd. Al had er meer ingezeten voor de blauwen. Klasse pot met veel strijd en met vlagen goed voetbal!
2
0
3
@Hberg85
11 months
Scheids fluit af! Matige wedstrijd vanaf onze kant. Avereest gefeliciteerd met de 3 punten!
0
1
3
@Hberg85
7 months
Einde wedstrijd en Hardenberg neemt de punten mee naar huis. Zwaar bevochten, maar zeker verdiend.
6 months
Met een weergaloze lichaamsschijnbeweging draait De Boer weg bij zijn directe tegenstander. Hij speelt Weiden in op 17 meter van de goal. Met een pirouette draait Weiden op zijn beurt weg van zijn directe tegenstander. Hij vuurt, met een geplaatst schot, op de goal. DOELPUNT!
0
0
3
@Hberg85
6 years
33’ Penal Hardenberg! Koelman met de goeie actie, die vervolgens wordt gevloerd!
0
0
2
@Hberg85
4 years
Op een nagenoeg leeg sportpark wordt om 15.15 afgetrapt tegen @vvBruchterveld . Gelukkig zijn er wel 2x 11 man aanwezig om een wedstrijd te spelen.
0
1
2
@Hberg85
4 years
39. Snippe die goed het overzicht bewaart en een heerlijke streep van Nijland die de bovenhoek in vliegt. 1-2
0
0
2
@Hberg85
5 years
Eigen doelpunt Marienberg afgekeurd wegens buitenspel. Dubieus te noemen deze situatie.
0
0
2
@Hberg85
6 years
Einde wedstrijd. De zwaluwen uit Wierden waren duidelijk enkele maatjes te groot voor de blauwen. Toch hebben de mannen zich kranig geweerd en verdienen ze een compliment voor het vertoonde spel. Svzw - Hardenberg ‘85 5-0
0
0
2
@Hberg85
6 years
De competitiewedstrijd tegen Bant is afgelast! Toch komen de blauwen vandaag nog in actie. Om 15.00 wordt in Gramsbergen tegen de plaatselijke SV geoefend! @SVGramsbergen
0
2
2
@Hberg85
7 months
Daar zijn we weer met een nieuwe ‘speler van de maand’ februari. Deze speler van de maand is voor Hardenberg ‘85 geen onbekende. Hij heeft ons al heel wat jaren plezier opgeleverd met zijn goals in de competities en laatste tijd zelfs met zijn verdedigende acties. Rick Broek.
1
0
2
@Hberg85
6 years
De tweede helft gaat van start met vier wijzigingen aan de zijde van de blauwen. Wolbink, S. Peltjes, Gerholt en Nonkes komen voor Kortman, Weiden, Nijland en Kivits.
4 months
'2 Thomas de Boer schiet de bal met zijn linker in het net. Wat een scherpe start van de blauwen. Stand 1-0
6 years
85’ Het is 6-0. Wederom Meijer na goed doorzetten van Wanders
0
0
2
@Hberg85
6 months
90’ Scheidsrechter vindt het genoeg en fluit de wedstrijd af. 3-1 winst voor de Blauwen. Volgende week spelen de Blauwen uit tegen Avereest op het sportpark De Balk. Aftrap 14:30.
0
0
2
@Hberg85
2 years
3’ Goaaaal! Goede voorzet van Weiden en Jansonius werkt heerlijk af! stand 0-1.
0
0
2
@Hberg85
2 years
41’ 3-2! de Haard met de goal!
0
0
2
@Hberg85
5 months
98’ Einde wedstrijd. De Blauwen gaan met 3 punten weer naar Hardenberg. Eindstand 1-3.
0
0
2
@Hberg85
10 months
2-0 eindstand! Leuke 1e helft met veel al goed voetbal. 2e helft was minder. Maar 3 belangrijke punten. Op naar volgende tegen uit tegen sv Rijssen
0
0
2
@Hberg85
2 years
43’ grote kans voor Meijer! De bal gaat op de lat helaas.
1 year
En de scheidsrechter fluit af. De drie punten blijven in Hardenberg. Eindstand 4-0. Volgende week speelt Hardenberg ‘85 op de donderdag avond thuis een oefenwedstrijd tegen ASV ‘57 om 20.15
0
0
2
@Hberg85
6 years
Contractverlenging Trainers Hardenberg’85 Bestuur en VTC van Hardenberg’85 hebben gisteravond een akkoord bereikt met trainers; Marco Hollak, Ignas Peek en Emiel Maat over het verlengen van de contracten tot en met het seizoen 2019-2020.
2 years
succesvolle samenwerking de komende seizoenen. (2/2)
0
0
2
@Hberg85
5 years
12. Hardenberg laat het een beetje gebeuren, maar gelukkig is Wolbink wel alert. 2-0 nog steeds
0
0
2
@Hberg85
5 years
Vanavond om 18.30 trapt Hardenberg '85 af tegen SVV '56. In sporthal 'de Beek' zullen de volgende Blauwen onze club vertegenwoordigen: Elroy Wolbink Joran Veurink Joep Nonkes Roy Meijerink Rick Koelman Lars Jansonius Peter Gerholt Berend Weiden #ProtosWeering
2 years
90’ van Ee sprint de verdediging eruit en maakt de 4-3! heerlijke goal!
0
0
2
@Hberg85
3 years
Na rust was het de wedstrijd op zijn kop. De Blauwen maakten het onmogelijke waar en draaiden de score naar 5-4!!
1
1
2
@Hberg85
5 years
2 wissels bij Hardenberg: Roan Kremer vervangt Ramon Tijs in de goal en Joep Nonkes maakt na een paar maand weer minuten. Hij komt erin voor Gerben Broek
0
0
2
@Hberg85
2 years
82’ Goal! de Boer speelt 4 man uit met een geweldige actie en werkt heerlijk af! Stand 3-3.
0
0
2
@Hberg85
5 years
2. Daar is de 1-0! Kivits komt door op rechts op aangeven van Lamberink schuift hij hem binnen.