Bon Boys2 sluit seizoen af met prachtig teamfeest met spel, vertier, plezier en bier! Trainer’s Edwin bedankt voor mooie seizoen en succes bij Twenthe, spelers die elders successen voortzetten bedankt voor jullie grootse inbreng en uiteraard supporters en sponsors bedankt👍🏻💪🏻👊🏻!
0
0
7
6 months
Bon Boys2 wenst Bon Boys1 vanavond heel veel succes en plezier, samen met het Rood Groen legioen in de kampioenschap wedstrijd tegen Zuidwolde! En allen een goede reis terug naar Haaksbergen voor een mooi feest 😉🍻
Tweet media one
0
0
7
4 months
Afsluiting van weer een mooi voetbal seizoen .. begint met een lunch bij onze Hoofdsponsor en ook vaste supporter Autofirst Rietman!
11 months
Bon Boys 2 op weg naar Veenoord! Supporten van onze fans van Bon Boys1 tegen middenmoter Twedo. Kan lastige wedstrijd, info is dat Twedo met hartstochtelijk inzet en snelle omschakeling de wedstrijden speelt!
0
0
3
9 months
Bon Boy2 vandaag begonnen met voorbereidingen op 2e helft competitie! Ijzig koud maar de mannen staan er 👍🏻
5 months
Bij Enter! 25man + staf van Bon Boys voor de laatste competitie wedstrijd!
0
0
2
8 months
Eindstand 1-3! Drie punten gaan mee naar Haaksbergen. Gaande weg 1e helft was dit allerminst zeker tot het binnen 2 minuten 0-2 stond! 0-3 viel snel, maar 0-4 viel steeds net niet! Na 1-3 zette Trias aan maar Boys hielden simpel stand. Welkome 3 punten!
4 months
@RKVVSTEVO_2 Gefeliciteerd 🍻 Succes volgende week!
0
0
2
4 months
Bon Boys team feest 1e mannen, 1e vrouwen en 2e mannen! Eerst presteren en dan amuseren .. presteren is gewonnen door ..
0
0
2
7 months
8min 1-3 Erik! Uit afgeslagen bal ontvangt Erik de bal en schiet van ca 40m subliem de bal met een curve binnen. Keepers kin er alleen maar naar kijken.
0
0
1
10 months
Ere die ere toekomt! Het voetbal gogme van Niels - bloksliding - bezorgde Bon Boys verdiende 1-1!
0
0
0
8 months
37min 0-1 Just! Goede goal. Vanuit snelle omschakeling, zuivere passing en scherp afleggen van Stefan!
1
0
1
8 months
38 min 0-2 Just!! Wat druk op de bal kan doen. Balverovering levert gelijk een scoringskans .. en die wordt overtuigd binnen geschoven!
0
0
1
11 months
55min 2-0. Strak schot van Mees rand 16 kan nog gekeerd worden door keeper, rappe Bastiaan passeert keeper en tikt binnen.
0
0
1
1 year
Eindstand 0-4. Opnieuw Daan! Prima resultaat .. meer doelpunten waren mogelijk. Is voor de volgende wedstrijd. 3 Punten gaan mee naar Haaksbergen.. en is het resultaat van prima spel van de Boys!
0
0
1
1 year
60 minuten. Rood Zwart is nog niet in onze 16 geweest en dan uit weer lange bal een counter .. die door Nathan ongedaan wordt gemaakt maar dusdanig dat scheidsrechter het met rood bestraft. Nog steeds 1-0. Gelijkmaker hangt in de lucht!
0
0
1
11 months
Eindstand 4-1. Drie punten blijven in Haaksbergen, zeker op basis van 2e helft verdiend. Mooie overwinning voor de Boys, met goed spel, goede inzet en goeie goals. Boys komen in een flow!
0
0
1
11 months
60min. 3-0 kopbal Jarno. Slimmigheid met snel nemen van vrije bal van Nathan en Ken! Stevo let niet op Jarno, die cool afmaakt!
6 months
5-1 Senna. Uit Penalty na onderuit halen van Daan ter Riet! Ook hier .. geweldige drive van Nathan! Met uiterste inspanning herovert Nathan de bal en geeft bal mee in loop van Daan.
0
0
1
6 months
Onder goedkeurend oog van Bon Boys beste selectie!
1 year
2e helft is begonnen. Wissel Jarno voor Nathan, daardoor gaat Ken van rechts naar linksachter.
8 months
55min 2-1 Tristan bij tweede paal binnen geschoten. Afgemeten voorzet van Nathan!
7 months
50min 3-1 .. ingebrachte vrijbal wordt vanaf 14 m vrij en goed binnen gekopt
0
0
1
8 months
Eindstand 3-1. Mooie overwinning én verdiend! Na 3-1 strijdig RSC laten lopen met vlagen goed spel op balbezit! Belangrijk me overwinning! Op naar volgende wedstrijd tegen RKZVC!
0
0
1
1 year
Rust 0-2! Bon Boys speelt beduidend beter het spelletje dan RSC! Maar RSC is ook niet ongevaarlijk! Opletten blijft nodig .. voor en achter!
0
0
1
11 months
71min 4-0 Lars. Lange bal .. verdediger eruit gelopen, verdediger uitgespeeld en door benen van keeper binnen geschoten.