Angerlo Vooruit 1 komt in het seizoen 2024-2025 uit in de 4e klasse C. Facebook: …

Don't wanna be here? Send us removal request.
Explore trending content on Musk Viewer
@1Angerlo
2 years
De ontlading… na een 2-0 voorsprong, kwam IJsselstreek in de 83e minuut toch nog terug tot 2-2. In de extra tijd wisten we toch de 3-2 te scoren. De ontlading was vervolgens groot.
Tweet media one
1
1
11
@1Angerlo
2 years
Na zes seizoenen afwezigheid, speelde Youp van Uum vanavond weer een wedstrijd in het eerste elftal tegen Keijenburgse Boys. Hier scoort Youp van Uum de 3-0. #Achterhoekcup
0
2
10
@1Angerlo
2 years
Wie droomt het niet, driemaal scoren in een wedstrijd. Het overkwam Rick Schrader vanmiddag. In de wedstrijd tegen Rijnland wist hij driemaal het netje te vinden.
0
1
7
@1Angerlo
2 years
Op 16 jarige leeftijd debuteren in het eerste elftal en meteen twee doelpunten maken. Het overkwam Beau Witjes uit de JO17. Hij scoorde 2x tegen Keijenburgse Boys in de tweede ronde van de @AchterhoekCup
0
2
6
@1Angerlo
2 years
Een zwaar bevochte 1-0 overwinning uit tegen Kilder. Volgende week spelen we op zaterdagmiddag om 16:30 uur thuis tegen @SC_DOESBURG .
0
1
6
@1Angerlo
2 years
De selectie is begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een grote groep van 30 spelers op de eerste training.
0
2
7
@1Angerlo
11 months
Einde wedstrijd. Angerlo wint met 1-2 en neemt de punten mee naar Angerlo.
1
1
5
@1Angerlo
11 months
Een belangrijke overwinning vanmiddag thuis tegen @vvGWVV . Formeel de eerste overwinning, nadat v.v. Doetinchem uit de competitie is gestapt. Na vier speelrondes is Angerlo Vooruit samen met @hc03_Drempt en @SVKilder nog ongeslagen in de vierde klasse C.
0
1
6
@1Angerlo
2 years
Vanmiddag de topper thuis tegen @Sprinkhanen . Een 4-0 overwinning met een belangrijke rol voor Tristan Schel. Hij werd dan ook uitgeroepen tot Brasserie de Poort Man of the Match.
1
2
5
@1Angerlo
2 years
Vanmiddag om 14:00 uur spelen we de belangrijke uitwedstrijd tegen sv Loil. De opstelling voor vanmiddag is:
0
1
5
@1Angerlo
3 years
Afgelopen zondag speelde we de derby tegen @SC_DOESBURG . Wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.
7 months
Echt voorjaarsweer vanmiddag met "maartse buien". Zeker in de eerste helft regende het soms behoorlijk met de nodige wind. Dit waren de omstandigheden waarin we tegen FC Dinxperlo speelde. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel (2-2).
0
1
4
@1Angerlo
3 years
En we gaan verder waarmee we begonnen zijn in Arnhem. Nu is het Ryan Meijer die weet te scoren. Tussenstand Elsweide - @Angerlovooruit 0-9.
0
1
4
@1Angerlo
2 years
Na 90 minuten is de eindstand bereikt van 1-5. Ook de tweede wedstrijden sluiten we af met een overwinning Doelpuntenmakers vandaag: - 3x Rick Schrader - 1x Charan Schel - 1x Tristan Schel Volgende week zondag zijn we vrij.
0
1
4
@1Angerlo
9 months
‼️Mededeling ‼️ De wedstrijd morgen tegen PAX Hengelo is afgelast. Wij spelen nu om 11:30 uur een oefenwedstrijd tegen Warnsveldse Boys. Locatie: Sportpark ‘t Braamveld Veldesebosweg 30 Warnsveld
0
1
4
@1Angerlo
2 years
Indeling beker bekend. Twee derdeklassers en een vijfdeklasser. De eerste bekerwedstrijd wordt gespeeld op zondag 4 september.
3 years
Gelijkspel en winst leidt tot winnaar toernooi @RKPSC1e Meerdere foto's volgen later
0
3
4
@1Angerlo
4 months
Na afloop van de wedstrijd tegen Pax, organiseerde de @CV100AV een prachtige #BBQ voor de leden. Ook hadden zij een zanger en een deejay geregeld. De sfeer zat er gisterenmiddag in ieder geval goed in. Bedankt bestuur #CV100AV . Op naar de nacompetitie.
3 years
Donderdagavond eerste oefenwedstrijd @Angerlovooruit uit tegen @scRheden . Aanvang 20:15 uur.
0
2
3
@1Angerlo
3 years
In de 21e minuut komt Angerlo met 1-0 voor na een doelpunt van Dieter Witjes.
0
1
4
@1Angerlo
6 months
Een wedstrijd waar Angerlo praktisch de hele wedstrijd met 10 speelt, wordt er met 3-1 gewonnen. Eindstand: Ulftse Boys - Angerlo 1-3
0
1
4
@1Angerlo
5 years
Zondag de 3e oefenwedstrijd. We spelen dan tegen een selectie van oud-spelers. #oefenwedstrijd #angerlo #angerlovooruit
0
3
4
@1Angerlo
2 years
Met twee doelpunten in de thuiswedstrijd tegen Montferland, werd Ryan Meijer gekroond tot Brasserie de Poort Man of the Match. #angerlovooruit
0
1
4
@1Angerlo
5 years
Charan Schel heeft dit seizoen maar één doel: met Angerlo Vooruit de titel pakken in de 5e klas.
0
2
4
@1Angerlo
5 years
Jets Style Man of the Match: Charan Schel. In 74e minuut maakte hij de 2-1 tegen Babberich en werd daarmee matchwinnaar.
0
3
3
@1Angerlo
2 years
De wedstrijd tegen Sprinkhanen is begonnen. Na een kwartier spelen komt Angerlo via Ryan Meijer op een 1-0 voorsprong.
0
1
3
@1Angerlo
3 years
In de 10e min. weet Ryan Meijer uit een voorzet van dichtbij de score te openen. Tussenstand Elsweide - @Angerlovooruit 0-1.
0
1
3
@1Angerlo
3 years
Eerste bekerwedstrijd wordt met een 1-5 overwinning op @VV_Wolfersveen afgesloten. Volgende week spelen we om 14:00 uur thuis tegen @HC_03 .
0
1
3
@1Angerlo
5 years
Vandaag tegen SVGG unaniem gekozen tot Jets Style Man of the Match: Wouter Staring.
0
2
3
@1Angerlo
1 year
@vvAGOVV - @Angerlovooruit 0-1 @Angerlovooruit - @vvDieren 0-3 Tweede plaats toernooi Dieren.
0
1
1
@1Angerlo
3 years
Het regent water en doelpunten. Syb Roording maakt de 0-7. Tussenstand Elsweide- @Angerlovooruit 0-7.
0
1
3
@1Angerlo
4 years
Een prachtig weerzien met oud-trainer @Johnfarkas64 op zondag 13 september. Dan spelen we voor de beker om 14 uur thuis tegen @scRheden .
4 years
Met deze 11 spelers starten we vanmiddag de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Jonge Kracht.
1
2
3
@1Angerlo
3 years
Eindstand 2-4. Een goede en zakelijke overwinning vanmiddag in Heelsum.
0
1
3
@1Angerlo
3 years
Seizoen 2020-2021 afgesloten met een onderling trainingspartij. Ook stilgestaan bij het vertrek van Wouter en Eric Staring bij #Angerlovooruit 1.
0
2
3
@1Angerlo
5 years
Concurrent laat punten liggen en Engelsman nieuwe trainer.
0
1
3
@1Angerlo
2 years
Voorafgaand aan de topper tegen Rijnland, één minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers in Turkije en Syrië naar aanleiding van de aardbeving. #knvb #AardbevingTurkije #Syria_earthquake
0
1
3
@1Angerlo
5 years
Onder tropische omstandigheden winnen we 3e oefenwedstrijd met 3-2 tegen een selectie van oud-spelers. #oefenwedstrijd #angerlo #angerlovooruit
0
1
3
@1Angerlo
11 months
Na een reeks van 7 wedstrijden, kwam vanavond een einde aan de ongeslagen status. Uitgerekend in de derby tegen @SC_DOESBURG verliezen we vanavond met 1-0. Wel een terechte overwinning van Doesburg.
3 years
Vanavond de 3e en voorlopig laatste wedstrijd op donderdagavond gespeeld. Tegenstander was @svLoovoetbal . Matchwinnaar was Ryan Meijer. Hij wist als enige het doel te vinden (0-1).
0
1
3
@1Angerlo
1 year
Wedstrijd in Ederveen is afgelopen in een 2-2 gelijkspel. Doelpuntenmakers Ryan Meijer (2-1) en Rick Schrader (2-2). #preseason #voetbalgelderland
0
1
3
@1Angerlo
2 years
Vanavond halve finale nacompetitie uit tegen Jonge Kracht. Met de volgende 11 spelers starten wij de wedstrijd.
0
0
3
@1Angerlo
6 months
Lang wachten, maar in blessuretijd maakt Jordy Brinkhorst de 1-0.
0
1
3
@1Angerlo
2 years
Ook de 3e wedstrijd weet Angerlo winnend af te sluiten. Doelpuntenmakers vanmiddag: - 2x Ryan Meijer - 1x Charan Schel - 1x Rick Schrader
0
1
3
@1Angerlo
3 years
Uit de zoveelste aanval weet Charan Schel uit een voorzet van Ryan Meijer de voorsprong uit te breiden. Tussenstand Elsweide - @Angerlovooruit 0-2.
0
1
3
@1Angerlo
2 years
In de 67e min. wordt de score geopend. Alleen maakt Doesburg de 1-0.
0
0
3
@1Angerlo
3 years
Via een mooie lob van Krijn Tiecken komt Angerlo in de 29e minuut op een 2-0 voorsprong.
0
0
3
@1Angerlo
3 years
Na ruim 39 weken eindelijk weer een wedstrijd. Donderdag wordt er in Angerlo geoefend tegen het Gelders Eiland. #Angerlo @Angerlovooruit
0
3
2
@1Angerlo
5 years
Wedstrijdverslag | Grote overwinning op rode lantaarndrager Halle #5C #Angerlovooruit #Angerlo #Geldersvoetbal #Halle
3 years
In een leuke pot voetbal staan we in de rust met 1-0 voor tegen HC 03. Doelpuntenmaker Ryan Meijer.
0
1
2
@1Angerlo
3 years
Het gaat nu hard. Elsweide mag aftrappen na de 0-4, maar Angerlo weet snel de bal te onderscheppen. Uit de counter scoort Jorn Pashouwers de 0-5. Tussenstand Elsweide - @Angerlovooruit 0-5.
0
1
2
@1Angerlo
2 years
Angerlo blijft druk uitoefenen op de achterhoede van Keijenburg. In twee minuten kregen zowel Rick Schrader als Youp van Uum kansen om de 3-0 te maken. Tussenstand nog steeds 2-0. @AchterhoekCup
0
1
2
@1Angerlo
3 years
Rust bij de wedstrijd Wolfersveen - @Angerlovooruit . Stand bij rust 1-3. Doelpuntenmakers: Jorn Pashouwers (1-1), Tristan Schel (1-2) en Rick Schrader (1-3).
0
1
2
@1Angerlo
3 years
We zijn 30 min. onderweg. Ondanks dat we een aantal kansen hebben weten te creëren, is de tussenstand nog steeds 0-1.
0
1
2
@1Angerlo
3 years
De weergoden waren ons niet goed gezind. Ook de wedstrijd vandaag tegen sv Loo werd afgelast. Om 12:30 uur speelde we een oefenwedstrijd in Doesburg tegen Gelders Eiland. Een nette 4-0 overwinning. Nu op naar volgende week thuis tegen @scwestervoort .
0
1
2
@1Angerlo
2 years
Gooit Floris Duinmaijer de wedstrijd op slot? In de 73e min. scoort Floris de 3-1. Tussenstand Angerlo Vooruit - SC Doesburg 3-1.
0
2
1
@1Angerlo
2 years
In de 84e min. lukt het dan toch. Via een afstandsschot van Rick Schrader komt Angerlo op een 1-2 voorsprong.
0
1
2
@1Angerlo
1 year
Vanmiddag beginnen we aan de competitie. In de eerste wedstrijd spelen we thuis tegen @vv_Sprinkhanen . ⚽️ Angerlo Vooruit - Sprinkhanen ⏰ 14:00 uur 📍 Sportpark Mariëndaal, Angerlo
5 years
Voorbeschouwing | zondag uit tegen Ajax Breedenbroek.
0
2
2
@1Angerlo
3 years
Knappe 3-2 overwinning gisterenavond op Westervoort. Zondag spelen we om 14:00 uur in Angerlo tegen @Loilvoetbal .
7 months
Met een 0-2 voorsprong gaan we de rust in.
2 years
De warming-up is begonnen. Blijven we na vanmiddag ongeslagen met het maximaal aantal punten? De wedstrijd in Beek begint om 14:00 uur.
0
1
2
@1Angerlo
3 years
Afgelopen zondag een 3-1 overwinning behaald op SV Basteom. Een tegenstander die het ons niet makkelijk heeft gemaakt. Aanstaande zondag spelen we om 14:00 uur de derby uit tegen GSV’38 in Giesbeek.
0
2
2
@1Angerlo
5 years
Een belangrijke 1-4 overwinning vanmiddag in Lobith. Lees ook het wedstrijdverslag⁦ @SCRijnland1918 ⁩ - ⁦ @Angerlovooruit
0
2
2
@1Angerlo
6 months
Vanmiddag de belangrijke uitwedstrijd tegen HC’03. Na de overwinning afgelopen donderdagavond, is het belangrijk om vanmiddag ook de drie punten mee te nemen naar Angerlo. We beginnen goed, in de 10e min. scoort Jochem Engelsman de 0-1 uit een voorzet van Ryan Meijer.
0
1
2
@1Angerlo
2 years
Vanavond tweede ronde Achterhoek Cup, tegenstander vanavond Keijenburgse Boys. Een kwartier onderweg in de eerste helft stand 2-0. Doelpuntenmakers: 1-0 Ryan Baart 2-0 Francis Kagaba Hirwa @AchterhoekCup
0
1
2
@1Angerlo
7 months
In 62e min. komt Angerlo via Jochem Engelsman op een 1-2 voorsprong.
0
1
2
@1Angerlo
3 years
De tweede helft is 2 min. onderweg en Krijn Tiecken zet met een geplaatst afstandsschot de 0-3 op het scorebord. Tussenstand Elsweide - @Angerlovooruit 0-3.
0
1
2
@1Angerlo
2 years
In de 36e min. komt Angerlo op een 1-0 voorsprong. Doelpuntenmaker Dieter Witjes.
0
1
2
@1Angerlo
3 years
In Arnhem @is het inmiddels gestopt met regen, maar nog niet met het maken van doelpunten. Charan Schel zet de 0-8 op het scorebord. Tussenstand Elsweide - @Angerlovooruit 0-8.
0
1
2
@1Angerlo
3 years
Syb Roording zet de 0-6 op het scorebord. Tussenstand Elsweide- @Angerlovooruit 0-6.
0
1
2
@1Angerlo
1 year
Vanochtend in de warmte een oefenwedstrijd gespeeld tegen @scRheden . Al vroeg in de wedstrijd kwamen we op een 0-1 voorsprong. In de eerste helft kwam #scRheden terug op 1-1. Dit was ook de eindstand. Donderdagavond spelen we om 20:15 uur in Ederveen tegen #Advendo57 .
0
1
2
@1Angerlo
4 years
Met deze 11 spelers zal Angerlo Vooruit vanmiddag om 14:00 uur starten in de derde bekerwedstrijd tegen @scRheden
0
1
2
@1Angerlo
10 months
The man is back. Vier minuten voor het einde scoort Ryan Baart de 5-1.
0
0
1
@1Angerlo
2 years
Gisterenavond eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding gespeeld tegen 't Peeske. Na een 1-3 achterstand, uiteindelijk toch met 4-3 gewonnen. Zondag spelen we onze volgende oefenwedstrijd in Ellecom tegen EDS. #oefenwedstrijd #voorbereiding #voetbalgelderland #dgsportliemers
0
1
2
@1Angerlo
3 years
Vanuit een aanval in de 50e min. maakt Syb Roording de 0-4. Tussenstand Elsweide - @Angerlovooruit 0-4.